Bel 071 517 29 55 of ga naar de contactpagina
Al 25 jaar een garantie voor kwaliteit en vakmanschap in schoonmaak voor de omgeving Leiden.

Woningontruiming Leiden e.o.

Een niet onbelangrijke dienst van PerfectPlus is het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Ben u op zoek naar een partner voor woningontruiming in Leiden of omgeving? Dan kunnen wij u verder helpen. We zijn zeer ervaren in het ontruimen van woningen en panden. Vaak is dit een grote klus voor mensen. Daarom zit u er niet op te wachten om dit allemaal zelf doen. Geen zorgen: wij ontruimen uw woning of pand van het begin tot het einde.

Flexibiliteit woningontruiming

Bij overlijden of verhuizing naar een kleinere woning moet de woning conform de eisen van een woningbouwvereniging of makelaar achter worden gelaten. PerfectPlus regelt naast de verhuizing ook de woningontruiming in Leiden of omgeving. We zijn een zeer flexibele partner. PerfectPlus kan er voor zorgen dat de huisraad wordt afgeleverd bij familie of bijvoorbeeld de Kringloop. Wij verzorgen bovendien het opruimen en schoonmaken van de woning.

  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Technisch onderhoud bij het herstellen van gebreken
  • Eindinspectie woning met woningbouwvereniging of makelaar

Regio’s

PerfectPlus is actief in de regio’s Leiden, Den haag, Hoofddorp, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft, Rotterdam en Amsterdam.

Bent u benieuwd naar onze woningontruiming mogelijkheden?

Neem gerust telefonisch of per mail contact op

Back to Top
Bel ons Bel ons