Al meer dan 25 jaar een garantie voor kwaliteit en vakmanschap in schoonmaak voor de omgeving Leiden.

Woningontruiming Leiden e.o.

Een belangrijke dienst van PerfectPlus is woning ontruimen en ontruiming van bedrijfspanden. Ben u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij u verder helpen. We zijn zeer ervaren in huis ontruimen. Het zijn niet alleen veel werkzaamheden, maar het is ook vaak emotioneel beladen om een woning van een dierbare te moeten ontruimen, zeker wanneer het gaat om een woning ontruiming van een overledene. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen: wij ontruimen uw woning of pand van het begin tot het einde. Voor huis ontruiming bent u bij PerfectPlus in Leiden weet u zeker dat een ontruiming accuraat en met respect zal worden uitgevoerd,

Flexibiliteit bij woningontruiming

Wilt u een woning ontruimen na overlijden of gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning? PerfectPlus kan u van dienst zijn. Moet de woning conform de eisen van een woningbouwvereniging of makelaar achter worden gelaten. PerfectPlus regelt naast de woningontruiming ook de verhuizing in Leiden of omgeving. We zijn een zeer flexibele partner. PerfectPlus kan er voor zorgen dat de huisraad wordt afgeleverd bij familie of bijvoorbeeld de Kringloop. Wij verzorgen bovendien het opruimen en schoonmaken van de woning.

  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Technisch onderhoud bij het herstellen van gebreken
  • Eindinspectie woning met woningbouwvereniging of makelaar

Woningontruiming regio Leiden - Perfectplus

Regio’s

PerfectPlus is actief in de regio’s Leiden, Den haag, Hoofddorp, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft, Rotterdam en Amsterdam.

Bent u benieuwd naar onze woning ontruimen kosten?

Neem gerust telefonisch of per mail contact op

Back to Top
Bel ons Call Now ButtonBel ons