Al meer dan 25 jaar een garantie voor kwaliteit en vakmanschap in schoonmaak voor de omgeving Leiden.

Schoonmaak

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden en particulieren woningen. En altijd blijkt: werken en wonen in een schone en goed onderhouden omgeving zorgt voor betere prestaties en prettiger wooncomfort.

PerfectPlus dienstenpakket

  • Periodieke schoonmaak: op contractbasis van 1 tot 7 dagen per week
  • Incidentele schoonmaak voor bedrijf of particulier
  • Opleveringsschoonmaak na verbouwing of verhuizing
  • Diepte reiniging sanitaire ruimten
  • Vloeronderhoud: marmoleum en tapijt
  • Detachering huishoudelijk personeel
  • Schoonmaak van vervuilde woning
  • Ontruimen van bedrijfspand of woning
  • Terreinonderhoud, eenmalig of op contractbasis
Schoonmaakdienst Perfectplus

Regio’s

PerfectPlus is als verhuisbedrijf actief in de regio’s Leiden, Den Haag, Hoofddorp, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft en Rotterdam

Flexibiliteit

Flexibiliteit en doelmatigheid staan bij ons voorop, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. De werkzaamheden kunnen op elk gewenst tijdstip worden uitgevoerd, ’s ochtends vroeg of in de avonduren. Maar ook overdag. Met dagschoonmaak neemt de kwaliteit sterk toe door het persoonlijk contact.

Incidentele schoonmaak

Een deel van de werkzaamheden van PerfectPlus bestaat uit incidentele opdrachten. Het betreft het ontruimen van bedrijfspanden en particulieren woningen. Daarnaast het grondig reinigen van vervuilde woningen, in opdracht van maatschappelijke instellingen en/of familieleden. Hierbij staan naast doelmatigheid ook respect voor de bewoner voorop.

Terreinonderhoud

Sinds een aantal jaren onderhoudt PerfectPlus het terrein van een aantal klanten. Hierbij moet u denken aan het vegen en onkruidvrij houden van parkeerplaatsen en parkeergarage. Maar ook aan het tuinonderhoud van particulieren en bedrijven.

Vakdiploma

Wij werken met opgeleide schoonmakers die in het bezit zijn van het basis- of vakdiploma van de RAS. PerfectPlus bedrijfsdiensten is lid van de Vereniging Schoonmaak Research. Aan de hand van de door de VSR opgestelde kwaliteitsmeetsystemen worden de schoonmaakwerkzaamheden gecontroleerd.

Waarom is schoonmaken belangrijk?

Een schone omgeving oogt niet alleen beter maar zorgt ook voor minder organismen en stoffen die ziekte en bederf veroorzaken. Het is ook voor uw werknemers wel zo fijn om in een schone en nette omgeving te werken. Dit zorgt voor meer rust en betere productiviteit.

Bent u benieuwd naar onze schoonmaakdienst?

Neem gerust telefonisch of per mail contact op via ons contactformulier.

Back to Top
Bel ons Bel ons